Verziók

SG 2000

Falra vagy mennyezetre is szerelhető, hajtókarral, vagy motorral is mozgatható prémium karos napellenzőnk.

Egyedi tervezésű

A karos napellenzők kiválóan árnyékolják nyílászáróinkat. Néha a homlokzat kialakítása - Pl műemlék jellegű épületek esetében- nem engedi meg a jelen kor design elemeit. Ilyenkor a tervező szabadjára engedheti fantáziáját és tervezhet oda illő megjelenésű karos napellenzőt. Mi kivitelezzük azt.

Karos napellenző

Falra szerelhető verziónál 3 – 72 fokig, mennyezeti verzióban 4,5 – 76,5 fokig állíthatók, teljesen tokozott, csuklókaros napellenző. Az árnyékoló hatásosan véd a nagy beesési szögű napsugárzástól, amellett a kilátást nem zavarja és a szórt fényt beengedi. Az árnyékolt felület nagysága a csuklókar mozgatásával szabadon megválasztható.

A maximális kinyúlás mértéke 3 m, a szerkezet maximális szélessége pedig 6 m.

 

Mozgatás:

A mozgatása történhet hajtókarral, illetve motorral, többféle konfigurációban. Opciósan rendelhető kiegészítők: szél- és fényérzékelő, rezgésérzékelő és rádió vezérlés (Smart Home rendszerben működtethető, akár mobiltelefonról is).

 

Textil:

Napellenzőinket Dickson vagy Sattler textillel szállítjuk. Kiemelkedő európai gyártók, prémium szöveteket készítenek, és óriási a választék a tartósságot, vízállóságot, színeket tekintve.

Letöltések

SYBA SG2000 karos napellenző katalógus

Letöltés

SYBA Textil katalógus

Letöltés

Szín választék

Elérhető színválasztékunkról érdeklődjön kollégáinknál!
Színválaszték