Verziók

Ellipsun kinyúló lamellás árnyékolók

A tájoltsághoz megfelelően tervezett vízszintes beépítésű, konzolosan kinyúló árnyékoló a nyári nagy beesési szögű napsugárzás ellen kiválóan véd. Az alumínium profilok belsejében nútok és bordák vannak kialakítva, az oldalsó rögzítés és a nagyobb merevség miatt. A sarkok kialakítása vízszintes síkú árnyékoló esetén, a sarkok szögfelezőjébe helyezett konzolra történik, a lamellák szögbevágásával.

Ellipsun fix klipszes vagy végelemes rögzítésű árnyékolók

Az Ellipsun lamellák homlokzati rögzítése többféleképpen lehetséges. A véglemezes rögzítésnél lamellák végeit lézervágott véglemezzel zárjuk le és ezeknél fogva rögzítjük zártszelvény vagy penge, illetve speciális profilok közé. A klipszes rögzítésnél a lamellák testét fogjuk be a klipszekbe és azokat rögzítjük a homlokzaton elhelyezett konzolokra, vagy közvetlenül a nyílászáróra. A klipszek dőlésszöge 0-24-48 fokos lehet.

Ellipsun kültéri forgatható alumínium árnyékolók

Az ELLIPSUN termékcsalád forgatható rendszerei kiváló megoldással szolgálnak a homlokzatok, ízléses és modern árnyékolására. Általában függőleges síkban történik a telepítésük, de szerelhetjük ferde síkban, használhatjuk üvegtetők árnyékolására is. A forgatásuk történhet kézi hajtóművel, de mozgathatjuk speciális tolómotorral is.

Ellipsun árnyékolók keretben

Az Ellipsun termékcsalád kompakt és sok célra felhasználtaó terméke. Függőleges és vízszintes síkban is szerelhető. A porszórt alumínium zártszelvény keretbe rögzített lamellák csavarozása egy speciális profillal van elrejtve. A szerkezeteket telepíthetjük fixen, de létezik eltolható keretes lamellás falunk is.

Ellipsun eltolható árnyékolók

Az Ellipsun termékcsalád SL 300 eltolható rendszerű árnyékolója zárt állapotban kiválóan védi az épületet a napsugárzástól és a nem kívánt tekintetektől. Amikor az árnyékolóra nincs szükség hangtalanul gördül oldalra. A szerkezet viharbiztos, vezérlő automatikára nincs szükség. A keret és a lamellák színe RAL kód megadásával rendelhető.

Ellipsun kültéri V300 árnyékolók

A V 300 lamellás árnyékoló az Ellipsun termékcsalád speciális formatervezésű tagja. Jelenléte markáns, meghatározza a homlokzat képét, modern jelleget erőt és tartósságot sugallva.

Ellipsun perforált lamellás árnyékolók

A SYBA Ellipsun termékcsalád perforált alumínium lamellás külső árnyékolói egyedi megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet.

Ellipsun

Az ELLIPSUN óriás lamellás árnyékoló rendszer markánsan meghatározza a homlokzat képét. Díszítőelemként jelenik meg, miközben védi az épületet a napsugárzástól.

Beépíthető vízszintes és függőleges síkban is. Létezik fix és mozgatható kivitelben.

 

Ellipsun kinyúló lamellás árnyékolók

A tájoltsághoz megfelelően tervezett vízszintes beépítésű, konzolosan kinyúló árnyékoló a nyári nagy beesési szögű napsugárzás ellen kiválóan véd.

 

Ellipsun fix lamellás árnyékolók

A lamellák a fogadószerkezethez a profil kontúrját tökéletesen követő lézervágott véglemezekkel, vagy speciálisan erre a célra kialakított klipszekkel kerülnek rögzítésre, rozsdamentes kötőelemekkel.

 

Ellipsun forgatható lamellás árnyékolók

Általában függőlegesen szereljük, de alkalmasak ferde síkok, üvegtetők árnyékolására is. A lamellák helyzete lehet függőleges és vízszintes is. Közös tulajdonságuk, hogy szabályozhatóságuk miatt követni tudják a nap magasságának változását, illetve függőleges tengelyű beépítés esetén a nap azimut változását.

 

Eltolható rendszerű Ellipsun lamellás árnyékolók

Mozgathatók kézzel, és speciális tolómotorral is.
Mind a keret, mind a lamellák alumíniumból készülnek. Igény esetén többrétegű, fa utánzatú felületkezelés is készíthető. A felső vezető sín rögzíthető falra és mennyezetre is.

 

Keretbe foglalt Ellipsun lamellás árnyékolók

Az fix, keretbe foglalt Ellipsun lamellás árnyékoló rögzítése történhet falra vagy nyílászáróra, vagy az előre kiképzett kávába. Az árnyékoló keretének rögzítő csavarjait egy speciálisan tervezett pattintó profillal rejtjük el.

 

V300 óriáslamellás árnyékolók

Az Ellipsun V300 fix óriáslamellás árnyékoló a homlokzat, illetve a nyílászárók síkja előtt helyezkedik el domináns megjelenésű díszítőelemként. Funkcióját a lamellák kiosztása szerint látja el. A lamellák elhelyezhetők vízszintes és függőleges tengellyel is.

 

Az ellipsun lamellás rendszereinket tudjuk az adott épülethez alakítani, olyan elemekkel kiegészíteni, hogy Megrendelőink egyedi igényeit is kiszolgálja.
Alább az Osztrák iskola épülete, ahol a rendszert acél függesztőpászmákhoz rögzíthetőre alakítottuk.

Letöltések

Ellipsun katalógus

Letöltés

Ellipsun SL300 Eltolható zsalugáter katalógus

Letöltés

Ellipsun V300 lamellás árnyékoló katalógus

Letöltés

SYBA Perforált rendszerek katalógus

Letöltés

ÉMI Értékelő Jegyzőkönyv - SYBA Ellipsun és Z lamellák

Letöltés

ÉMI Nemzeti Műszaki értékelés - SYBA Ellipsun és Z lamellák

Letöltés

SYBA LAM E-80 Teljesítmény-nyilatkozat

Letöltés

SYBA LAM E-150 Teljesítmény-nyilatkozat

Letöltés

SYBA LAM E-200-N Teljesítmény-nyilatkozat

Letöltés

SYBA LAM E-200 Teljesítmény-nyilatkozat

Letöltés

SYBA LAM E-250-N Teljesítmény-nyilatkozat

Letöltés

SYBA LAM E-250 Teljesítmény-nyilatkozat

Letöltés

SYBA LAM E-300 Teljesítmény-nyilatkozat

Letöltés

SYBA LAM E-450 Teljesítmény-nyilatkozat

Letöltés

Referenciáink

Az odalon található termékeinket az alábbi referenciáink esetén építettük be.

SYBA LAM E 150 és LAM E 300 extrudált alumínium óriáslamellás árnyékoló

SYBA Ellipsun 150 extrudált alumínium árnyékoló lamellák, egyedi acélszerkezetre rögzítve, jól átszellőző gépészeti takaró funkcióval

SYBA Ellipsun E 250 extrudált alumínium árnyékoló lamellák, vasbeton pillérek közé szerelve

SYBA Ellipsun E200 lamellás szerkezetek egyedi színkiosztással, illetve SYBA SL 80 F zsaluzia rendszer Mosonmagyaróvárott

Pécsi Klinika – gépészeti lamellás szellőző és óriáslamellás árnyékolók

Színválaszték

A teljes RAL színskála szerint tudunk terméket gyártani, porszórt, vagy eloxált kivitelben.
A funkció függvényében segítenek szakértőink a megfelelő színt megtalálni.
Színválaszték