Ciszterci Szent István Gimnázium Székesfehérvár – SEPARET W kültéri textil árnyékoló

Tervező
T.Á.M. Építész iroda
Generálkivitelező
Merkbau
A székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnázium bővítése projektnél cégünk Screen Pack tokjaiba szereltük SEPARET W kültéri textil árnyékolóinkat, így egyesítve a két termék előnyös tulajdonságait.

A projektben szereplő SYBA SEPARET kültéri textil árnyékoló gyártását és telepítését a SYBA Napvédelem Kft. hosszú évek óta végzi.

Mint minden projektnek, ennek is megvoltak a sajátosságai, melyek színesebbé tették életünket.

A kültéri textil árnyékolók nagy mérete önmagában is kihívás. Ezt fokozza, ha az egymás mellett lévő árnyékolókat hosszú (jelen esetben 1 méter) kuplungszerkezetekkel kell összekapcsolni és működtetni.

A SEPARET szerkezetét a nemrég kifejlesztett, egyedi Screen Pack vakolható tokba rejtettük, mely egyrészt megvédi az árnyékoló szerkezetet az építkezés alatt előforduló fizikai behatásoktól, másrészt a mindennapos használat során is óvja az árnyékolót. A Screen Pack megismeréséhez, töltse le honlapunkról a Screen katalógust.

Végül, de nem utolsósorban, a Screen Pack elemei extrudált alumíniumból készülnek, ezzel megkönnyítve a telepítők munkáját, hiszen a lemezből hajtogatott fém dobozokhoz képest jelentős inercia többlettel rendelkeznek.

A falazat és a Screen Pack között 4 cm PIR hőszigetelés lett kiépítve a hőhidak elkerülésére.

 

A teljes projektről bővebben itt olvashat.

Felhasznált termékeink

Separet W sodronyos megvezetésű ablaknapellenzők