Viszonteladói referens

Épületárnyékolási rendszereket fejlesztő Dunakeszi irodánk lelkes Viszonteladói Referensét keressük, aki nem csak hatékony és jó fej, de fontos számára a fejlődés is.

Szeretnél egy profi csapat

VISZONTELADÓI REFERENSE

lenni?

 

Mivel foglalkozunk és mire számíthatsz, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

A fejlesztés veled indul, és célja, hogy növeljük a cég viszonteladói forgalmát.

A munka Magyarországon, magyar partnerekkel folyik, de néha belebotolhatunk egy-két angol vagy német nyelvű hívásba is, ezért előny, ha ettől nem rémülsz meg.

Van aki home office-ban dolgozik és van aki már 8 órakor bent van az irodában. Ha a reggeli kávé után bebootolunk, tőled várjuk majd azt, hogy kapcsolatokat építs. stb.

Te fogod kézben tartani a teljes viszonteladói rendszert, megrendeléseket, gyártást, kiszolgálást, ütemezést, nyomon követést is, és a te feladatod lesz, hogy észre vedd, ha valami nem stimmel. Ilyenkor azonnal cselekedned is kell, hogy tudjuk tartani a határidőket.

Rendszeresen tartunk meetingeket, persze csak akkor, ha van értelme. :-). Jelenleg DOX-ban vezetjük a projektet, de ha jó érveid vannak, akkor nyitottak vagyunk másra is.

Mik lesznek a feladataid?

A projekt dokumentációja a te kezedben lesz (ezt a részt én nem nagyon szeretem, de már megértettem, hogy fontos), a módszereket illetően szabad kezet kapsz. A lényeg, hogy mindig mindenki képben legyen, ne legyenek félreértések és ne beszéljünk el egymás mellett.

A közvetlen felettesed az értékesítési vezető lesz, aki garantáltan nem mikromenedzsel majd, inkább sirály típusú vezető, de ha igényled, akkor mentorként segíti a referensi és vezetői készségeid fejlesztését.

Konkrét alapokról indulunk és konkrét célokat tűzünk ki! Sokat kell majd utaznod, ennek technikai oldalát biztosítjuk. Előny, ha Budapest környékén élsz életvitel szerüen.

Könnyít a helyzeteden, ha van műszaki érzéked. (Pl.:ki tudsz fúrni egy lyukat a falban, vagy le tudod cserélni az olajat az autódban, vagy éppen fel tudsz szerelni egy villanykapcsolót).

Mit kínálunk?

A munka most kampány jellegű lesz (várhatóan 2020-ban végig), aztán egy fenntartható, jól felépített hálózatnak az eredményeire leszünk büszkék.

Jelentkezés