A magyarországi KPMG a Futurealt választotta új budapesti „built-to-suit” központjának megépítésére. A KPMG az 20 000 m2-es irodaház felét foglalja el, amely a Váci úti irodafolyosó legszembeötlőbb sarkán kapott helyet, közvetlenül a metróállomás fölött. A 10 évre szóló bérleti szerződés 2014-ben lépett érvénybe.
A nagyon alapos kiválasztási folyamat eredményeként a KMPG a Futureal mellett tette le voksát, amely elvállalta, hogy felkutatja és megszerzi a KPMG igényeinek leginkább megfelelő helyszínt, valamint csúcsminőségű irodaházat tervez, amely legalább egy évtizeden át ad majd otthont a vállalatnak.

• Fejlesztő: Futureal Csoport
• Generál Kivitelező: Pedrano Group
• Tervező: Gunther Zsolt és Csillag Katalin – 3h Építésziroda

2015-ben átadott K4 irodaház az egykori Volga szálló helyén épült fel, és a 3 tömbből álló épület legyezőszerűen nyílik a Dózsa György – Váci úti kereszteződés felé. BREAM minősítéssel rendelkezik.
Árnyékolástechnikai szempontból nagyon szép példája annak, hogy a sodronyos megvezetés a szigetelt tokozással milyen szépen illeszkedik a homlokzatba, amikor a zsaluziák nincsenek leengedve szinte láthatatlanok a szerkezetek. Működés közben viszont még elegánsabb minimalista megjelenést kölcsönöznek az épületnek, pont úgy, ahogy egy modern irodaházhoz méltó.

Szerkezet:
Stabilo Luxe 80 FW zsaluzia
Árnyékoló szerkezetek száma: 728 db
Árnyékolt felület: 4490 nm
Keletkezett gyártási hulladék: 6 kg